SM-MAANTIEKYMPPI 2023

INFO

Infoa juoksijoille

KILPAILUPAIKKA

Kilpailukanslia: Hannulan koulu Viidankatu 27, 95420 Tornio

Peseytymis- ja pukeutumistilat: Tornion uimahalli, Viidankatu 22A 95420 Tornio

KILPAILUN JOHTO

KILPAILUJEN JOHTAJA
Jyrki Risto puh 0400104975
KILPAILUSIHTEERI
Sari Hilli 0407576262
JYRY
Jyrki Risto
Sari Hilli

Muut:

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukansliassa numeroiden jako ja osallistumisen varmistus sekä palkintojenjako.

Kanslia on avoinna perjantaina 25.8.2023 klo 18:00-20:00 ja lauantaina 26.8. klo 8:00 alkaen.

Kisakanslia puh. Paula 040 5881492

PAIKOITUS

Henkilö- ja linja-autojen paikoitus Hannulanmäen jäähallin parkkipaikka:

Viidankatu 18, 95420 Tornio

 

 

 

KILPAILUAIKATAULU

Tietoja päivitetään..

 

REITTI JA MATKAT

Virallisesti mitattu matka ja reitti varmistuu syksyllä 2023. Reitti mitataan kansainvälisen urheiluliiton, World Athletics (WA:n) määrittelemää menetelmää käyttäen. Mittauksen suorittaa Suomen Urheiluliiton virallinen mittaaja. Katso tarkemmat tiedot Reitti -välilehdeltä.

AJANOTTO

Kilpailussa on käytössä sähköinen RFID- pohjainen ajanotto. Ajanottosiru on kiinni kilpailunumerossa, joka tulee kiinnittää rintaan. SM-kilpailussa kilpailija saa lisäksi selkänumeron, jossa ei ole sirua. SM-kilpailussa kilpailunumerossa näkyy sääntöjen mukaisesti osallistujan sarja.

Putaan kympin juoksijat saavat ajanottosirullisen kilpailunumeron. Numero on kiinnitettävä juoksijan etupuolelle noin rinnankorkeudelle. Myös kuntosarjassa on kilpailunumero kiinnitettävä rintaan ajanottoa varten. Ilman kilpailunumeroa ei voi osallistua juoksuun.

 

TULOKSET ja live-seuranta 

Katso tarkemmin Tulokset– välilehti.

 

JUOKSUKENGÄT

SM-kilpailussa saa käyttää juoksukenkiä, joiden pohjan paksuus on enintään 40 mm. KATSO tarkemmat tiedot SAUL:n sivuilta. WA:n listan kilpailuissa sallituista kenkämalleista voit katsoa täältä. Uusista juoksukenkiä koskevista säännöistä voit lukea lisää SUL:n sivuilta. SAUL:n alaisissa SM-kilpailussa noudatetaan WA:n ohjeita. Kilpailijan tulee kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa järjestäjälle, millä kengillä juoksee kilpailussa: LINKKI

Tarvittaessa kengät voidaan tarkastaa sääntöjen mukaisesti kilpailupaikalla ennen tai jälkeen kilpailun.

N ja M YL ja kuntosarja, yllä oleva kenkäsääntö ja kilpailukengistä ilmoittaminen koskee juokisijoita, jotka haluavat tuloksensa olevan soveltuvia World Athleticsin tulos- ja rankingintarkoituksiin.

 

PALKINNOT                          

SM-kilpailuissa palkitaan sarjoittain kolme parasta SM-mitalein. Joukkuekilpailussa palkitaan SM-mitalein kolme parasta juokkuetta sarjoittain.  N ja M YL sarjassa jaetaan palkinnot kolmelle parhaalle. Kuntosarjassa arvotaan palkintoja kaikkien osallistuneiden kesken. Palkintojenjakoaikataulu: tietoja päivitetään myöhemmin..

 
 

KILPAILUKAHVIO

Kahvio sijaitsee Tornion uimahallin aulassa. Kahvio toimii myös infopisteenä. Kilpailukahvio on avoinna seuraavasti:

Tietoja päivitetään myöhemmin..

 

RUOKAILU

Kilpailijoilla on mahdollisuus ruokailla Neste K Torion (Tornion Rajaportti) asemalla, Röyttäntie 1 95420 TORNIO. Ruoka: broileripasta, salaatti, leipä ja ruokajuomat. Ruoka maksaa juoksijoille 8 euroa kilpailunumeroa näyttämällä.

 

OSALLISTUMISOIKEUS JA ILMOITTAUTUMINEN

SM-kilpailuun osallistuvan urheilijan on oltava SAUL:n jäsenseuran jäsen tai SAUL:n henkilöjäsen. SAUL:n SM -kilpailuun ja joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan SAUL:n sääntöjen mukaan ilmoittautumislomakkeella ensisijaisesti sähköisesti tai tarvittaessa postitse (Sari Hilli Pihlajatie 1 96190 Rovaniemi). Joukkuekilpailuun tehdyt mahdolliset muutokset ennakkoilmoittautumisesta poiketen tehdään kilpailupaikalla osallistumisen varmistamisen yhteydessä.

SAUL SM-maantie kymppiin ilmoittautumiset tehdään käyttäen seuraavia linkkejä

Henkilökohtainen kilpailu: LINKKI

Joukkuekilpailu: LINKKI

Ilmoittautumismaksu 30 euroa/henkilö ja joukkuekilpailu 20 euroa/joukkue maksetaan tilille: Rovaniemen Roadrunners OP FI33 5645 0020 0060 94

SAUL:n sääntöjen mukaan jälki-ilmoittautuneita ei hyväksytä SM-kilpailuun. Osallistumismaksu on maksettava viimeistään 16.8.2023 klo 24.00 mennessä. Osallistumismaksuja ei palauteta.

ILMOITTAUTUMINEN PUTAAN 10 KM

SM-kilpailujen yhteydessä juostaan kaikille avoin Putaan 10 km. Sarjat N ja M YL ja kunto.

Ilmoittautumiset käyttäen seuraavaa linkkiä: LINKKI Tarvittaessa ilmoittaudu puhelimitse kilpailujen johtajalle tai sihteerille.

Osallistumismaksu on 30 euroa 16.6.2023 ja 45 euroa 22.6.2023 mennessä maksaville. Osallistumismaksu maksetaan tilille: Rovaniemen Roadrunners OP FI33 5645 0020 0060 94

HUOM.:Kilpailupäivänä ei ole jälki-ilmoittautumista. Osallistumismaksuja ei palauteta.

30

OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ:

  1. Sähköisen ajanoton ja tulospalvelun
  2. Lukollisen varustesäilytyksen
  3. Pääsyn Tornion uimahalliin, jossa uimavalvoja on paikalla
  4. Mehua ja urheilujuomaa reitillä ja maalissa
  5. Ensiapupalvelut
  6. Palkinnot sarjojen kolmelle parhaalle
  7. Virallisesti mitatun reitin ja reittimerkinnät sekä reitinohjaajien tuen.

OSALLISTUMISEN VARMISTAMINEN

Osallistumisen varmistaminen SM-kilpailuun on suoritettava viimeistään tunti (1 h) ennen kilpailun starttia. Myös jokkueet on varmistettava kilpailuun. Osallistuminen varmistetaan kisakansliassa täytettävällä lomakkeella.

 

Kooontuminen/Calling-room

Juoksijoiden tulee olla kokoontumispaikalla (merkitty lähdön välittömään läheisyyteen) 20 min ennen kilpailun starttia.

 

INFOPISTE

Infopiste on Tornion uimahallin aulassa. Infopisteestä saat tietoa kilpailusta. Kisakahvio toimii infopisteessä. INFOssa on myös pukutilojen rannekkeen palautuspiste. 

 

ENSIAPU

LÄHTÖ- JA MAALIALUEEN VÄLITTÖMÄSSÄ LÄHEISYYDESSÄ

Ensiavun puhelinnumero kilpailupäivänä: 

Ensiapuvastaava 1 puh:

Ensiapuvastaava 2 puh

Yleinen hätänumero 112

 

 

KESKEYTTÄMINEN

Ilmoita keskeyttämisestäsi kilpailukansliaan. Jos tarvitset keskeyttämisen yhteydessä ensiapua, pyydä apua järjestäjiltä.

PESEYTYMINEN, PUKEUTUMINEN, ARVOTAVAROIDEN SÄILYTYS

Ilmoittautumisen yhteydessä kuittaat itsellesi rannekkeen, jolla pääset Tornion uimahallin pukeutumis- ja peseytymistiloihin. Rannekkeella lukitset kaappissi, ranneke on käytössäsi koko kilpailutapahtuman ajan. Koska jokaisella kilpailijalla on käytössään lukollinen kaappi, erillistä arvotavaroiden säilytystä ei ole järjestetty.

Rannekkeen palautus:

Ranneke palautetaan infopisteeseen, jossa palautus kuitataan allekirjoituksella. Palauttamattomasta rannekkeesta Tornion kaupunki laskuttaa urheilijaa 15 euroa/ranneke.

 

 

VAKUUTUS

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Suosittelemme osallistujille henkilökohtaista vakuutusta.

PROTESTI

Jos kilpailussa tehdään kirjallinen vastalause tuomarineuvoston eli jyryn käsiteltäväksi, tulee sitä sisään jätettäessä maksaa kilpailukansliaan 50 euroa. Raha palautetaan, jos vastalause tulee hyväksytyksi. Maksun suuruutena käytetään kansallisten kilpailujen käytäntöön tarkoitettua kilpailuvaliokunnan päättämää protestimaksua.