SM-MAANTIEKYMPPI 2023

SPONSORIT

Tietoa sponsoreista

KULJETUSPOLAR

Kuljetuspolar on Oulussa kotipaikkaansa pitävä maarakentamisen, kivi- ja maa-ainesmyynnin sekä tavaraliikenteen ammttilaisyritys. Kuljetuspolarin päätoiminta-alue on Pohjois-Pohjanmaa. Jos tarvitset maa-aineksen kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai mökkisi rakentamiseen tai kunnostamiseen Kuljetupolarilta löydät tarvitsemasi tuotteet. Kuljetuspolarin tuotteita ovat esim. hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Rakentaja ja remontoija voi vuokrata Kuljetuspolarilta myös nostureita ja vaihtolavoja. Kuljetuspolar tukee monipuolisesti urheilua ja urheiluseuroja.

LAPIN LIIKUNAKLINIKKA

Lapin liikuntaklinikka palvelee kaikkia urheilijoita ja kuntoilijoita Lapin urheiluopistolla Rovaniemellä osoitteessa Hiihtomajantie 2.

Lapin liikuntaklinikka on erikoistunut urheiljoiden tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon, mutta hoitaa myös esim. leikkausten jälkeisen kuntoutuksen. Lapin liikuntaklinikalla sinua palvelevat lääkäri, fysioterapeutit ja hierojat.

Lapin liikuntaklinikan palvelut ovat erittäin monipuolisia niihin voit tutustua yrityksen verkkosivuilla. verkkosivujen kautta voit varata myös katevästi ajan itsellesi osoitteessa: https://lapinliikuntaklinikka.fi/

 

TORNION VOIMA

Tornion Voima tuottaa energiaa Tornion ja Haaparannan kaukolämpöverkkoihin sekä Outokumpu Oy:lle turvetta, biopolttoaineita ja maakaasua polttamalla sekä hyödyntämällä tuotantoporsesseissa syntyvää häkäkaasua. Tornion Voima mukana enrgiatehokkuuden kehittämishankkeissa ja tekee yhteistyötä Kemi-Tornion alueen teollisuuslaitosten kanssa.

 

KTK-TORNIO

KTK-Tornio on toiminut Merilapin aluella jo vuodesta 1954 ja sen kotipaikka on edelleen Torniossa. Yrityksen päätoiminta-alue on Kemi-Tornion ympärsitö ja Ruotsin puoli Meri-Lapissa.

KTK-tornion päätoimiala on kiviainesten jalostus ja myynti sekä kuljetuspalvelut. Jos tarvitset mm. soraa, hiekkaa, mursketta, sepeliä, luonnonkivieä tai ruokamultaa, saat ne KTK -Tornion tuomana kohteeseesi.

KTK-Tornio auttaa sinua tekemällä maapohjatöitä erilaisissa rakennuskohteissa, piharakentamisessa, viemäröintien kaivuussa, rakennusten purkutöissä erilaisssa kuljetuksissa ja tarvittaessa lumitöissä. Jos tarvitset vaihtolavaa tai nosturipalveluja Meri-Lapin alueella, löydät ne KTK-Tornion valikoimista. Lisäksi yritys tarjoaa kone- ja jätehuoltopalvelua sekä hoitaa erikoiskuljetuksia.

ROXIA

 

 

Roxia on kansainvälinen korkean teknologian yritys, jonka erityisosaaminen keskittyy vedenpoistoon, teolliseen automaatioon ja ympäristötekniikkaan. Yritys on erikoistunut tuottamaan vedenkäsittely- ja poistojärjestelmiä ja niihin liittyviä palveluja kaivos-, mineraali-, metallurgia-, kemian-, elintarvike- ja lääketeollisuuteen.