SM-MAANTIEKYMPPI 2023

SPONSORIT

Tietoa sponsoreista

CAMPING TORNIO

Voit viettää kesäisiä päiviä leirintäalueella loikoen pehmeällä nurmella tai piipahten uimaan raikkaaseen jokiveteen tai vaikka vuokrata kanootin ja käydä melomassa luonnonkauniilla joella.

Uutuutena alueellamme on ulkouima-allas, joka on avoinna 20.6.- 31.8.  Pientä maksua vastaan voit nauttia auringonpaisteesta uiden tai lekotellen allasalueen aurinkotuoleissa. Baarissa voit nauttia virkistäviä juomia, jäätelöä tai pientä suolaista purtavaa.

Lapsille on tarjolla iso leikkikenttä useine trampoliineineen. Polkuautoja voi vuokrata vastaanotosta.

Illantullen on mukava saunoa huoltorakennuksen yleisissä saunoissa, mitkä ovat vapaasti käytettävissä jokaiselle alueella yöpyvälle tai voit tehdä tulet laavulle ja olla vain.

Jos loikoilu ei huvita, voit helposti tehdä retken joko pyöräillen tai vaikka kävellen Tornio-Haaparannan kauppoihin tekemään elämäsi ostoksia ja samalla nauttia erinomaisesta ruuasta keskustan ravintoloissa.

 

Camping ranta
Camping allas

KULJETUSPOLAR

Kuljetuspolar on Oulussa kotipaikkaansa pitävä maarakentamisen, kivi- ja maa-ainesmyynnin sekä tavaraliikenteen ammttilaisyritys. Kuljetuspolarin päätoiminta-alue on Pohjois-Pohjanmaa. Jos tarvitset maa-aineksen kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai mökkisi rakentamiseen tai kunnostamiseen, Kuljetupolarilta löydät tarvitsemasi tuotteet. Kuljetuspolarin tuotteita ovat esim. hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Rakentaja ja remontoija voi vuokrata Kuljetuspolarilta myös nostureita ja vaihtolavoja. Kuljetuspolar tukee monipuolisesti urheilua ja urheiluseuroja.

LAPIN LIIKUNTAKLINIKKA

Lapin liikuntaklinikka palvelee kaikkia urheilijoita ja kuntoilijoita Lapin urheiluopistolla Rovaniemellä osoitteessa Hiihtomajantie 2.

Lapin liikuntaklinikka on erikoistunut urheiljoiden tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon, mutta hoitaa myös esim. leikkausten jälkeisen kuntoutuksen. Lapin liikuntaklinikalla sinua palvelevat lääkäri, fysioterapeutit ja hierojat.

 

Lapin liikuntaklinikan palvelut ovat erittäin monipuolisia. Niihin voit tutustua yrityksen verkkosivuilla. Verkkosivujen kautta voit varata myös kätevästi ajan itsellesi osoitteessa: https://lapinliikuntaklinikka.fi/

 

METSÄ GROUP

Metsä Group on kansainvälisillä markkinoilla toimiva suomalainen metsäteollisuusyritys.
Metsä Gruopin emoyhtönä toimii Metsäliitto, joka on  lähes 100 000 suomalaisen metsänomistajan osuuskunta. Metsä Group tuottaa esim. sellua, kartonkia, pehmo- ja tiivispapereita sekä sahatavaraa, vaneria ja LVL -tuotteita. Metsä Groupin tuotevalikoimasta löytyy myös hajuvesiä, jäätelöä, lannoitteita ja renkaita. Osa näistä on puupohjaisia biotuotteita, osassa on käytetty puupohjaisia biotuotteita raaka-aineena. Metsä Group toimii kiertotalouden periaatteita noudattaen siten, että puu ja sen sivuvirrat käytetään tarkasti hyödyksi.

KotivuoriSport

KotivuoriSport sponsoroi Squuezy urheilujuoman SAUL SM-maantiekympille ja Putaan kymppille. Kotivuorisportin verkkokaupasta löydät tuotteita juoksuun ja polkujuoksuun. Käy tutustumassa esim. Otso- ja Naked- tuotteisiin. Kilpailussa käytettävästä urhilujuomasta ja muista Squuezy– tuotteista saat lisätietoa Kotivuorisportin sivuilta.

TORNION VOIMA

Tornion Voima tuottaa energiaa Tornion ja Haaparannan kaukolämpöverkkoihin sekä Outokumpu Oy:lle turvetta, biopolttoaineita ja maakaasua polttamalla sekä hyödyntämällä tuotantoporsesseissa syntyvää häkäkaasua. Tornion Voima on mukana enrgiatehokkuuden kehittämishankkeissa ja tekee yhteistyötä Kemi-Tornion alueen teollisuuslaitosten kanssa.

 

KTK-TORNIO

KTK-Tornio on toiminut Merilapin alueella jo vuodesta 1954, ja sen kotipaikka on edelleen Torniossa. Yrityksen päätoiminta-alue on Kemi-Tornion ympäristö ja Ruotsin puoli Meri-Lapissa.

KTK-Tornion päätoimiala on kiviainesten jalostus ja myynti sekä kuljetuspalvelut. Jos tarvitset mm. soraa, hiekkaa, mursketta, sepeliä, luonnonkivieä tai ruokamultaa, saat ne KTK -Tornion tuomana kohteeseesi.

KTK-Tornio auttaa sinua tekemällä maapohjatöitä erilaisissa rakennuskohteissa, piharakentamisessa, viemäröintien kaivuussa, rakennusten purkutöissä, erilaisissa kuljetuksissa ja tarvittaessa lumitöissä. Jos tarvitset vaihtolavaa tai nosturipalveluja Meri-Lapin alueella, löydät ne KTK-Tornion valikoimista. Lisäksi yritys tarjoaa kone- ja jätehuoltopalvelua sekä hoitaa erikoiskuljetuksia.

ROXIA

 

 

Roxia on kansainvälinen korkean teknologian yritys, jonka erityisosaaminen keskittyy vedenpoistoon, teolliseen automaatioon ja ympäristötekniikkaan. Yritys on erikoistunut tuottamaan vedenkäsittely- ja poistojärjestelmiä ja niihin liittyviä palveluja kaivos-, mineraali-, metallurgia-, kemian-, elintarvike- ja lääketeollisuuteen.

 

 

Keinänen OY 

 

Lindströminmutka 1
95420 Tornio

Keinänen myy ja huoltaa pääasiassa pienkoneita ja polkupyöriä. Urheilijat ja kuntoilijat löytävät Keinäseltä monipuolisen valikoiman laadukkaita pyöriä sekä kattavan pyörähuollon. Lisäksi Keinäseltä löytyy koneita pihan ja puutarhan kunnossapitoon ja metsän hoitoon sekä veneitä, mönkijöitä, moottorikelkkoja ym. työ ja vapaa-ajan käyttöön.

Arvottavia palkintoja ovat lajoittaneet seuraavat yritykset: Intersport Kemi, Tornio ja Rovaniemi/ Seinäjoki, Prisma Tornio, Santa Hair Rovaniemi, Kampaamokauppa Sitruuna Rovaniemi, Hairlekiini Rovaniemi, Nissen Rovaniemi, Suomalainen kirjakauppa Rovaniemi, Synsam Rovaniemi

Muut tukijat: K-Citymarket Tornio ja Tokmanni Tornio

 

 

ROXIA

 

 

Roxia on kansainvälinen korkean teknologian yritys, jonka erityisosaaminen keskittyy vedenpoistoon, teolliseen automaatioon ja ympäristötekniikkaan. Yritys on erikoistunut tuottamaan vedenkäsittely- ja poistojärjestelmiä ja niihin liittyviä palveluja kaivos-, mineraali-, metallurgia-, kemian-, elintarvike- ja lääketeollisuuteen.